Wat doen wij

Schakel ons in als adviseur of projectmanager die het totale proces of onderdelen daarvan begeleidt tot een goed einde. Ook leveren we graag een specifiek product, zoals een plan van aanpak, een programma van eisen (ruimtelijk functioneel, technisch of financieel), een haalbaarheidsonderzoek, overeenkomsten of exploitatieberekeningen. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat doen wij 2018-05-02T17:46:29+00:00

Hoe ga je het doen?

Het eindresultaat moet straks zijn wat je voor ogen hebt. Daar komt het op aan bij de daadwerkelijke realisatie. Architect en aannemer moeten begrijpen wat je wilt en zich daaraan houden. Nul25 helpt bij de aanbestedingen en bewaakt het bouwproces als uw visie wordt omgezet in steen.

Studiereizen en meer.

Bekendheid hebben we inmiddels verworven met onze studiereizen. Wij organiseren regelmatig bezoek aan plaatsen waar nieuwe inzichten rond kinderen en jongeren in de praktijk zijn gebracht. In Nederland, maar ook in Oostenrijk (Klik hier voor een impressie van een studiereis naar Graz) Noorwegen en Canada (British Columbia).

Daarnaast komen we in ons werk in contact met overheden, onderwijs, opvang, zorg en wonen. Het werkveld van nul25 is daardoor breder dan alleen kinderen en jongeren. Test onze ervaring en/of vraag naar de aanstaande studiereis: stel uw vraag.